Lodtrækning ved U21 VM - svære opgaver for danskerne

til .

Tirsdag eftermiddag blev der trukket lod om hvem der skal møde hvem til denne uge uges junior VM i Ljubljana (Slovenien). Med tre danskere i ilden, er der nok at se til for den medrejsende coach og træner, Tine Møllerskov, ass. juniorlandstræner.

 

På torsdag er Anja Lunding i ilden først imod en pige fra Kina. Kineseren er et ukendt kort for os, naturligt nok da hun slår sine folder på den anden side af jorden. Vi glæder os til at se Anja bide skeer med en af verdens store judo nationer. Skulle det bliver til sejr for Anja Lunding, møder hun en pige fra Slovakiet anden runde. En kæmper som vi kender fra europæisk judo, hvor hun ofte deltager til de store turneringer.

Fredag skal Oliver Nelmark og Emilie Sook i ilden i hhv. -90 og -70 kilo. Oliver møder en Mexicaner, der som Anjas modstander er helt ukendt for os. Vinder Oliver, møder han en sydkoreaner, som kommer fra et land der altid er garant for judo af høj kvalitet.

Emilie starter mod en russer, som blev nr. to ved dette års junior EM. Emilie har tidligere slået russeren, da hun vandt bronze ved Europa Cuppen i Paks (Ungarn). Vinder Emilie kan hun potentielt møde italieneren, som hun har mødt to gange i år uden sejre, og der er således mulighed for revanche.

Konklussionen er, at der som ventet ikke er nogle nemme kampe til de danske kæmpere. De er til gengæld velforberedte. Emilie er netop hjemvendt fra den tysk/polske forberedelseslejr i Hannover, mens Anja og Oliver på bedste vis er blevet kørt i stilling via Amager Judo Skoles eget forberedelsesprogram, ledet af Miguel Lopes.

Man kan følge de unge menneskers vægtklasser via LIVE stream her http://212.227.28.227/live/index.php,

...og via liveopdateringerne på www.ippon.org

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook