Holdkredsmesterskaber 2013

til .

Lørdag d. 26.oktober 2013 var der Østkredsmesterskaber og Vestkredsmesterskaber for hold. Kommunikationsudvalget havde sendt reportere til begge stævner (tak til T. Hæstrup for referatet fra Vest).

 I Vest lagde Åkjærhallen i Skive måtter til Vestkredsmesterskaberne hvor i alt 8 hold havde meldt deres ankomst:

U17 Piger: Sjelle-Skørring og Tomoe Kolding.


U17 Drenge: Ørsø, Tomoe Kolding og Sjelle-Skørring

Senior Herrer: Tomoe Kolding, Veje, Horsens og Sjelle-Skørring.

 I piger u/17 skulle vinderen findes i ét enkelt opgør mellem Kolding og Sjelle-Skjørring. Opgøret blev vundet af pigerne fra Sjelle-Skjørring.

 U17 drenge blev en dyst mellem Ørsø, Kolding og Sjelle-Skjørring. Kolding tager guldet i et tæt opgør mod Sjelle-Skjørring der får sølv efter at have vundet over Ørsø der får bronze.

 I Herre turneringen (Senior) mødtes Kolding, Vejle, Horsens og Sjelle-Skjørring. I toppen var opgøret meget tæt. Således stod Kolding og Sjelle-Skjørring overfor hinanden i finalen.

Sjelle-Skjørring vinder de første 3 opgør på ippon hvorefter Kolding tager de 3 sidste, også på Ippon. Dermed var opgøret uafgjort og der skulle en optælling af tidligere ipponsejre til for at finde en afgørelse. Her måtte Sjelle-Skjørring se sig slået med bare én enkelt ippon hvorfor de blev henvist til 2. pladsen. Guldet gik til Kolding og bronzen til Horsens.

 I Øst var det Ramløse Hallen der husede i alt 7 hold, der skulle dyste om mesterskaberne.

 U17 drenge: Hillerød og Brønshøj

Senior Herrer: Hillerød, Brønshøj, Amager og PI (politiet)

Senior Damer: Hillerød

 Hillerøds damer havde ingen modstandere og vinder således uden kamp.

 Amagers senior herrer vandt guldet efter at have slået samtlige andre hold. Den tætteste kamp var mod Hillerød som de besejrede 35 – 25. Det er værd at fremhave Andreas Krabholms sejr over den forsvarende danske mester i 73 kilo klassen Dan Bjævertoft. Det var en superflot kamp og super spændende, indtil det lykkedes Andreas at besejre Dan, på en flot benfejning. Godt gået af junioren fra Amager.

Hillerøds seniorer slår Brønshøj i en meget tæt kamp. Blandt andet slog en 16 årig, 95 kg’s dreng veteranen Jørgen Madsen. Jørgen lavede ellers et meget flot modkast til en Uchi-mata, men desværre for Hillerød brugte han hånden til at ”hjælpe” benet over, og fik korrekt en Han soku straf for det. Hillerød slår dog Brønshøj med 40 – 30. Hillerød slår også PI (40 – 17) og ender med sølv.

Det lykkes Brønshøjs herrer at slå PI og dermed opnå en bronzemedalje.

Hillerøds og Brønshøjs U17 drenge havde en tæt kamp. Hillerød lægger sig i spidsen 1-0, men de næste to kampe gør at Brønshøj kommer foran 2-1. De næste tre kampe vinder Hillerød og så er kampen reelt afgjort. Brønshøj vinder dog den sidste kamp, da Hillerød trækker deres 63 kg kæmper fra kampen mod Brønshøjs 95 kg dreng. Som kuriosum kan nævnes at der på Hillerøds hold var repræsenteret 3 brødrepar. 

Samlede resultater: 

ØST

VEST

Senior Herrer

Senior Herrer

1 – Amager

1 – Tomo Kolding

2 – Hillerød

2 – Sjelle-Skørring

3 – Brønshøj

3 – Horsens

Senior Damer

Senior Damer

1 – Hillerød

Ingen

U17 Piger

U17 Piger

Ingen

1 – Tomoe Kolding

 

2 – Sjelle-Skørring

U17 Drenge

U17 Drenge

1 - Hillerød

1 – Tomoe Kolding

2 – Brønshøj

2 – Sjelle-Skørring

 

3 - Ørsø

 

 

 

 

 

 

 

                                                                   

 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook