Ændringer i landstrænerteamet

til .

Der sker per 1. januar 2014 store ændringer i det trænerteam, der er ansvarligt for landsholdene.  Udover Miguel Lopes tiltrædelse som seniorlandstræner og overordnet ansvarlig for trænerteamet, bytter Sune Aagaard og Tine Møllerskov plads som trænere for juniorlandsholdet.

Sune Aagaard (billedet), der har været juniorlandstræner i halvandet år, bliver i stedet assisterende landstræner, mens Tine Møllerskov overtaget jobbet som juniorlandstræner.

Sunes fremtidige arbejde kommer i høj grad til at dreje sig om kæmpernes tekniske færdigheder, som blandt andet kommer til at være i fokus på de bruttotræningslejre, der er planlagt henover 2014.

Det er især de mange rejseaktiviteter, der er årsag til ændringen. Trænerteamet har i fællesskab besluttet, at det er afgørende for arbejdet med kæmperne, at den ansvarlige træner kan være til stede ved langt størstedelen af aktiviteterne. Det har Tine langt bedre muligheder for end Sune. Det har været vigtigt for landstrænerne såvel som for sportsudvalget, at kontinuiteten i arbejdet med kæmperne sikres.  

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook