Regionstræning efterår 2014

til .

Judo – Danmarks regionstræning

Eliteudvalget og landstrænerne vil gerne invitere alle interesserede til regionstræning om fredagen. I træningskalenderen, der kan findes under Eliteudvalget her på siden, finder I mere information.

Regionstræningen har til formål at bringe de kæmpere sammen, som har lyst til at træne mere randori og få ny inspiration. Det er god træning i selskab med nogle af Danmarks bedste kæmpere og trænere.

Så har man lyst til at snuse til landsholdsjudo og stifte bekendtskab med de nye teknikker og variationer, der præger international judo netop nu, så er regionstræningerne stedet! På regionstræningerne har landstrænerne ofte mulighed for at arbejde med landsholdskæmperne, men det er også her, de spotter de nye talenter.

De kæmpere, vi specielt gerne vil se, er årgangene 1999 - 2000 – og 2001, som er de årgange, der skal til at forberede sig til cadetlandsholdet, men husk: Alle er velkomne!

Her kan i se kalenderen og de kommende kalendere Regionstræning

For yderligere information kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

Landstrænerne og eliteudvalget

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook