2.Division update!

til .

Udover at der har været vinterferie i dele af Danmark, har der rundt omkring i landets dojoer også være masser af judokampe. 2. runde af 2. division er overstået. Der er nu kun 1 runde tilbage inden der vil blive udvalgt de bedste klubber fra hver kreds til det store finalebrag.

I den forbindelse er det vigtigt for mig at gøre opmærksom på at sende resultatlister retur til undertegnede så hurtigt som muligt efter hver runde. Det er også bedst at det kan ses, hvor mange point, hver klub har fået i alt, i løbet af runden. Da der i nogle af runderne er klubber, som kun møder 2 modstandere, kan det først efter 3. runde ses, hvem der ender på toppen i hver kreds. Dog er det tydeligt at visse klubber trækker fra. Især i det jyske kan det tydeligt ses at Aalborg og Århus går benhårdt efter sejren. På sjællandssiden er det Amager som nu tager føringen, mens der er kamp om de næste pladser.

Efter 2. runde ser top 5 sådan ud.

Den sjællandske kreds

  1. 1.Amager Judo Skole
  2. 2.Holbæk Budo Skole
  3. 3.Brøndby Judo Klub
  4. 4.Brønshøj Judo Club
  5. 5.Køge Judo Klub

Den jyske/fynske kreds

  1. 1.Aalborg Judoklub
  2. 2.Århus Judo Klub
  3. 3.Kodokan Odense
  4. 4.Ørsø Judo Klub
  5. 5.Hjørring Judo Klub

Da det er tydeligt at 2. division opfylder et behov, vil vi i stævneudvalget selvfølgelig gøre vores bedste for at næste sæson bliver endnu bedre. Alle er derfor til enhver tid velkomne til at sende ris/ros ind til undertegnede.

Til sidst vil jeg opfordre alle til at støtte og tilmelde jer alle de gode judo arrangementer rundt omkring i landet. Især vores Ungdoms og Pokalturneringer. Er man som klub interesseret i at have en turnering, så kontakt os endelig. Det kræver ikke meget og man kan få hjælp. Ellers tak for en god runde og husk at passe træningen.

Med venlig hilsen

Søren Madsen

Stævneudvalget.

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook