Veteranstævne i Odense

til .

Der blev mødt ind kl 9 og straks efter begyndte en stille summen folk hilser og kigger på vægten som står indenfor døren, kaffen bliver båret frem og Steen Demant jubler mens han får den første på vægten . Der kommer et enkelt afbud mere og samtlige 26 er mødt ind lidt over 9. Medaljer og fighter gaver bliver lagt frem og bliver studeret nøje. Mon jeg hiver en med hjem i dag? Der er flere venskabelige hilsner blandet med de sommerfugle som ligger i maven og rumler som man var 12 år igen. Velkomst og info om Veteranudvalget bliver videregivet og Dagens første kamp er i gang , der bliver heppet fra sidelinjen, kække komentarer og spørgsmål om hvornår næste gruppe skal i gang .

Der bliver givet og taget inde på måtten, en bringriber giver dagens først Han-soko-make Det er lidt svært når man har praktiseret det i årevis og nu er bad standing. 
Flotte ipponkast overskygger straf. Folk går på måtten i en venlig atmosfære. Jo bevares, de vil vinde og håber det lykkes, men ens judoformåen er det den er .
Vi nærmer os kl 12 Puljerne er ved at være kæmpet, duften fra kødg
ryderne blander sig med kampsved og humor på måtten.

 

De 2 store duellanter Oleg Derkach og Bo Christiansen kæmper golden score uden held. Begge er godt slidt og skal i gang med 3 omgang da Bo så foreslår Sten , saks og papir Oleg som kun kan Tysk fatter ideen og indvilliger i foreslaget. Dette ender så også uafgjort og kampen genoptages til Olegs fordel 

Der er ikke nok kæmpere til at holde de rigtige aldersgrupper så de nye bliver kastet for løverne. Dog kan man se at de erfarende ikke kværner de nye men viser en form for hensyn. Blå mærker,blodnæse, ømme kugler og lidt flosset hud kan vel ikke undgås .

Et par gange er der dommerseminar på måtten, men de erfarne dommere endte med de rigtige vindere. Åben klasse er i gang. En light og en tykfed udgave. Og hvorfor så 2 åbne. Jo vi vil gerne have at alle kommer herfra i tilstand så de selv kan gå (-:

Medaljer uddeles,fighter kåres maden kalder. Der bliver straks gået ombord i kødgryderne som Kodokan traktere med. Øl vin og vand kommer på bordet. Så er der gang i de gamle røverhistorier. Steen Demants kamp med en lighter i gieen og fortællinger om de mest fantastiske ipponkast der er lavet. Ren hygge og nostalgi. 
Der bliver sagt farvel og givet hånd .

Ja hvis du vil være en del af dette fællesskab, så deltag næste gang veteranudvalget kalder til kamp . 
Vi glæder os til at se nye og gamle ansigter. 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook