Vil du være en del af DJUs underviserkorps?

til .

Kære A- og B-Licens trænere (eller trænere med tilsvarende kvalifikationer).

DJU er netop, i samarbejde med DIF, ved at lægge sidste hånd på et nyt hjælpetrænerkursus (kaldt 1-2-Træner). Hjælpetrænerkurset er en appetitvækker til Trænerhuset i Dansk Judo og Ju-Jitsu Union.

I den forbindelse håber vi at få samlet et landsdækkende underviserkorps, som kan tage ud i klubberne og undervise på det nye hjælpetrænerkursus (1-2-Træner). Du vil få 750 kr. (som udbetales som lønindkomst) plus transportomkostninger dækket for at undervise på det pågældende kursus.

Der vil blive afholdt et vejledningsmøde i foråret (hhv. et i øst og et i vest for Storebælt), så du føler dig godt klædt på til at undervise på kurset.

 

Så ser du dig selv som en, der kan bidrage til at andre udvikler sig til gode trænere, vil vi gerne høre fra DIG!

Send en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at være underviser på hjælpetrænerkurset (1-2-Træner) samt udfyld vedhæftede underviserskema og send det til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Skemaet kan du hente her.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

 

Hvad får du ud af det?

Underviserrollen handler om at bringe det bedste frem i kursisterne og give dem mulighed for at udvikle sig til gode trænere. Ved at være underviser på hjælpetrænerkurset (1-2-Træner) får du mulighed for:

  1. At undervise helt nye og motiverede trænere.
  2. At sikre uddannelsesniveauet hos trænere i vores sport. Flere og bedre trænere giver gladere og bedre udøvere.
  3. At blive en del af et underviserkorpsnetværk, hvor der kan udveksles ideer og erfaringer.
  4. At give din specialistviden videre til andre motiverede trænere.

 

Kort om hjælpetrænerkurset (1-2-Træner)

På 1-2-Træner kurset klæder vi den nye træner på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Vi har delt kurset op i to moduler, som hver varer 4 timer.

 

-          Modul 1 gør trænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning (udarbejdet af DIF)

-          Modul 2 fokuserer på Judo og Ju-Jitsu. Her får hjælpetræneren inspiration til konkrete øvelser og lege samt forslag til, hvordan de kan sammensætte træningen. Dette modul har fokus på sikkerheden i sporten (udarbejdet af DJU)

1-2-Træner kurset gør det nemt og hurtigt at komme i gang med trænergerningen – hvad enten den nye træner er 12, 34 eller 54 år. Kurset er derfor både for den engagerede unge og for forældrene, som alligevel sidder og venter på deres børn bliver færdige med at træne. De to moduler i kurset kan tages på en dag eller fordeles over to aftener afhængig af, hvad klubben ønsker. 

 

Med på farten

Ét er at være på kursus, noget andet er at bruge det lærte bagefter. Derfor får alle deltagere et kursushæfte for hvert modul, så de kan gå hjem og læse mere. Samtidig har vi udviklet en mobilapplikation med træningsøvelser og lege, så det bliver ekstra nemt at overføre de gode idéer fra kurset til træningen.

 

Derudover er der udarbejdet en lærervejledning, som er beregnet til at støtte dig i undervisningen på kurset.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook