6. Dan til Martin Kirkhammer

til .

På Judo Danmarks Årsmøde var ikke alt som det plejer.
År efter år bliver der af formanden delt priser og pokaler ud til klubber, kæmpere og ildsjæle som har ydet en kæmpe indsats.

Men denne gang var det formanden selv som stod for skud. Thomas Bengtsen fra Lyngby Judo tog ordet. Thomas fortalte om et særligt medlem af hans klub som fortjente en særlig opmærksomhed og det var Martin Kirkhammer, og Thomas fortalte om de mange meritter som Martin havde.

  • Formand for Judo sektionen i 10 år.IMG 7012
  • Snart 40 år som Judo udøver.
  • Tidligere landsholdskæmper.
  • 11 Danske mesterskaber både som individuel og for hold.
  • Medaljer ved SOC.
  • Medaljer ved Nordiske Mesterskaber.
  • Været dommer.
  • Været træner i Gladsaxe, Judo-xpressen og Lyngby samt gæstetræner i mange andre klubber.
  • Medlem af gradueringsudvalget.

Samtidigt er Martin en peIMG 7013rson som man kan sparre med, og møder altid folk positivt. Samtidigt er han god til at bygge venskabsbånd internationalt, og særligt i det nordiske fælleskab hvor Danmark igennem Martin har en stærk stemme. Samtidigt har Martin også taget imod nye spændende tiltag og givet plads til at de kunne vokse i Judo Danmark. Her kan nævnes handicap Judoen, teknikturneringen, kata-turneringen og meget mere, og altid med en ånd af fairness og fairplay.

Lars Maagaard fra gradueringsudvalget talte på vegne af udvalget. De modtog ansøgningen og behøvede ingen betænkningstid.

Martin så de som en oplagt kandidat til denne ære, og kunne videregive indstillingen til bestyrelsen som også var enige om, at denne ære enstemmigt kunne tilfalde Martin Kirkhammer for hans store arbejde og hans mangeårige virke i Judo Danmark.IMG 7022

Martin får overrakt et rød/hvid bælte og indtager talerstolen. Martin takker varmt for denne ære, og må rørt konstatere at det føles godt at være den som modtager hæder når han selv er så vandt til at uddele hæder.

Vi ønsker Martin Peter Kirkhammer et stort TILLYKKE med hans 6. Dan!

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook