Island open 2015

til .

Island Open 2015

En hilsen fra Vulkanernes Ø Island, hvor der i dag var stævne med deltagere fra Ukraine, Polen, Spanien, Slovakiet, Norge, Færøerne og selvfølgelig Danmark. Deltagerne var Nete Dehlendorff, Anders Hvidkær, og Damien Hannerz.

 

Island Open var en stor succes for vores team I den første seniorturnering I år. Denne weekend deltog vi i Island Open og Danmark sluttede som bedste nation med to guld og en sølvmedealje. Anders Hvidkær vandt alle sine 4 kampe med ippon og viste rigtig god judo og dermed en guldmedalje hjemme.

Efterfølgende var det Nete Dehlendorff’s tur i -70 kg og efter at have slået sin evige rival fra Norge, Marie Tue Holm med Ippon ved en hurtig nedtagning til gulvkamp, blev den næste kamp også vundet over en spanier i gulvkamp og sidste kamp over Islændingen blev ligeledes vundet og dermed var der en guldmedalje hjemme.

Sidste kæmper var Damien Hannerz i – 81 kg og efter 3 vundne kampe, var han i finalen, hvor han mødte en stærk kæmper fra Slovakiet. Damien blev fanget i en perfekt timet teknik og sluttede med en sølvmedalje. Stort tillykke til vores lille team på Island, hvor vi vender retur til det Nordiske Mesterskab i maj måned.

Ved ceremonien dagen efter for alle atleter, blev Nete kaldt op som bedste kvindelige judokæmper, hvor der blev uddelt en fin pris i form af en købmandkurv med Islandske specialiteter samt en lavamedalje fra den aktive vulkan, der er i udbrud lige nu.

Ellers har Island vist sig med næsten alle former for vejr – lige fra den helt fantastiske solopgang i vindstille vejr (kl. 1030) til et stormvejr med over 100 km/t, hvor alle fly blev aflyst.

Som Islændingene siger – hvis du er utilfreds med vejret, så vent 5 min, så har vi et nyt. J

 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook