Opdatering om 2. division

til .

Runde 2 af denne sæsons 2.division er overstået og vi er således godt henne i sæsonen allerede. Ligesom sidste år er der bestemte klubber som skiller sig ud. På den sjællandske side ligger Hillerød, PI og Brønshøj på de første tre pladser og på den fynsk/jyske side ligger Århus, Horsens og Aalborg øverst indtil videre.

På facebook kunne de ligesom sidste år, ses at der er liv ude i klubberne og bliv endelig ved med at tage billeder og dele rundt på sociale medier, uanset hvilke resultater dagen har bragt. Der opfordres også til at man som vært tager godt imod sine gæster og får en hyggelig dag ud af det.

Der har været problemer ved et par af stævnerne, hvor der ikke er dukket en dommer op. Dette er naturligvis beklageligt, ligesom det er beklageligt, hvis en klub ikke dukker op, uden afbud til de resterende klubber. Vi er i stævneudvalget klar over at dette er en udfordring. Der er indtil videre heldigvis frivillige, der har hjulpet til som dommer, sådan at stævnerne er blevet gennemført alligevel. Stor tak til dem.

Jeg håber at alt er klar til 3. runde d. 21. marts, så vi kan få en god sidste runde, inden finalerunden, som i år vil være i Brøndby d.2.maj.

Det skal også oplyses at der arbejdes på en anden struktur, sådan at 2.division ikke forhindrer klubber i at stille op til fx DM for hold. Der vil komme mere ud om dette, når vi har en løsning klar. Alle er som altid velkomne til at sende gode forslag til undertegnede.Vi i stævneudvalget, håber og opfordrer alle klubber til at støtte op om både de individuelle stævner og holdstævnerne. Det gælder både ungdoms og pokalstævnerne, men også fx DM og kredsmesterskaber for hold.

En lille opfordring til sidst er at alle der har taget billeder til de foreløbige 2.divisionsstævner, meget gerne må sende et par stykker til undertegnede på nedenstående mail.  


Med venlig hilsen

Søren Madsen

Stævneudvalget
Judo Danmark

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook