Workshop om forældreinvolvering

til .

Lørdag den 28. februar kl. 10.00-13.00 blev første workshop med fokus på forældreinvolvering afholdt.

Klubber fra Fredericia Judo og Ju-Jutsu Klub, Horsens Judo Klub og Bramming Ju-Jutsu Klub var mødt op for at vidensdele om emnet. Workshoppen gik rigtig godt. Der kom mange gode vinkler og masser af inspiration til workshopdeltagerne.

Udviklingskonsulent Karina åbnede workshoppen og fortalte bl.a. hvorfor det netop var vigtigt at få involveret forældrene i klubben. Her kom Karina ind på, at involverede forældre er med til at fastholde børnene i klubben samt at flere frivillige i klubben bidrager til, at ildsjæle i klubben ikke brænder ud.

Herefter fortalte Lasse Svane Weimar fra Fredericia Judo og Ju-Jutsu Klub om deres store succes med forældreinvolvering. Her kom Lasse med flere gode tiltag bl.a. at få nye forældre til at føle sig velkommen, hvordan man får fat i forældrene på sidelinjen, at klubben husker at sige tak for deres hjælp og at der skal være plads til alle frivillige.

Så glæd jer og hold øje med næste gang vi afholder workshop med fokus på forældreinvolvering. Det er en unik mulighed for at vidensdele og få inspiration fra andre klubber. 

Hilsen Karina

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook