GULD TIL LÆRKE MARIE OLSEN

til .

Stort tillykke til Lærke, der som den første dansker nogensinde, tager en medalje ved Thuringia Cup og så oven i købet en af GULD ved et stævne, hvor 15 forskellige nationer deltog i stævnet. Hun var i en gruppe med 47 deltagere i -63 kg med flere gode franskmænd og brazilianere.

Lærke kaster

 

 

 

Hun vandt de to første kampe mod nogle tyske modstandere og vandt dem sikkert på Ippon. Kamp 3 var mod en god franskmand, hvor Lærke vandt ved at kæmpe taktisk og holde sig foran på at give modstanderen en straf og fik en enkelt yuko. Dermed var hun i semifinalen.
Semifinalen var mod en tysker, som hun kendte og Lærke dominerede kampen fra start til slut, hvor hun var tæt på at kaste hende flere gange og sejren kom i hus ved at tyskeren blev straffet ud af kampen
I finalen mødte hun en stærk Hollænder, der havde slået flere gode kæmpere på sin vej til finalen. Taktikken var at gå hårdt på hollænderen og ryste hende. Lærke angriber hårdt fra starten og med 40 sekunder tilbage af kampen, sætter Lærke turbo på og angriber hårdt og får kastet til yuko, hvorefter Lærke kører kampen sikkert hjem de sidste 30 sekunder. Lærke har kæmpet rigtig fokuseret og fejlfrit under hele stævnet og fulgt den planlagte strategi. FANTASTISK KÆMPET OG ET STORT TILLYKKE FRA JUDO DANMARK MED DET FLOTTE RESULTAT.

Hilsen

Niels-Gert

 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook