Fastholdelse af unge i sporten

til .

Judo Danmark tilbyder, i samarbejde med DIF, jer klubber at deltage i udviklingsprojektet, ”DIF Idrætsmiljø for Unge”.

Udviklingsprojektets fokus er fastholdelse af unge, dvs. fastholde de 13-19-årige i judo og gøre det attraktivt at ”være på 2. holdet”. Selvom man ikke lige er talent, så er det stadig fedt at dyrke Judo, fordi det er et godt klubmiljø for alle. Vil I have mere fokus på de unge, så vær med i projektet.

Da udviklingsprojektets fokus er unge, så bliver de unges involvering også et omdrejningspunkt. Det betyder, at for at deltage i udviklingsprojektet skal I stille med 1 træner, 1 leder og 2 unge, som er tovholdere og deltager hele vejen igennem. 

Udviklingsprojektet er en god måde at få engageret de unge og få dem til at brænde for Judo og klubliv – og dermed altså nye ildsjæle til klubben.

Til de klubber, der deltager og certificeres, vil der være et tilskud på i alt 6000 kr. til ungdomsaktiviteter, som de unge selv er med til at planlægge. Deadline for tilmelding til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er 13. oktober 2015.

Ønsker jeres klub at deltage, så er der kickoff den 1. november. 2015 i Idrættens Hus i Brøndby fra 9.30 til 16.00.

Læs mere om projektet her

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte Karina Sørensen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook