DM 2015 - Tilmeld dig nu!

til .

Danmarksmesterskaberne 2015 afholdes lørdag den 7. november 2015 i Galten - og det bliver et danmarksmesterskab for alle aldersgrupper, da alle alderskategorier fra U12 til Veteran kan stille op på dagen! 

Judo Danmarks Stævneudvalg har besluttet at afholde et samlet dansk mesterskab for alle aldersgrupper i 2015!

"Det er vores håb, at vi kan samle hele den danske Judobefolkning til en dag i Judoens tegn, hvor vi sammen får fundet de bedste kæmpere i hver enkelt vægtklasse og aldersgruppe, og hvor der bliver rig mulighed for at se en masse flot Judo, når landets bedste kæmpere tørner sammen på de fire måttearealer i Klank Idrætscenter", udtaler Mathias Sachse Skrubbeltrang, National stævneleder og medlem af Judo Danmarks Stævneudvalg.

 

Tommy Sachse Nielsen, formand for Judo Danmarks Breddeudvalg udtaler: "Efter utallige opfordringer, så er tiden inde til at genindføre DMU for de yngste".

Det vil være muligt at se de danske landsholdskæmpere i aktion i løbet af dagen, og det vil være muligt at møde andre Judointeresserede fra resten af Danmark, så venskaber kan opstå på tværs af landsdelene.

Stævnet vil blive afviklet elektronisk med live-resultater på internettet, så alle både i og uden for hallen kan følge med i, hvad der sker på måtterne.

Judo Danmarks Dommerudvalg vil i forbindelse med åbningen af stævnet give en kort introduktion til dommerreglerne

Invitationen kan hentes her!

Det er muligt at tilmelde sig indtil torsdag den 29. oktober 2015 kl. 23.59.

Del invitationen blandt dine klubkammerater, så vi kan samle hele den danske Judobefolkning til et brag af et danmarksmesterskab!

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook