Så var der gang i pigerne igen!

til .

Der blev svedt, grinet, leget og kæmpet i 1½ time i Helsingørs dojo, da Judo Danmark afholdte sin første fællestræning på tværs af klubber - kun for piger og kvinder - fredag den 22. januar 2016.

 

Initiativet var et ønske fra de piger og kvinder, som deltog på Judo Danmarks Kvindernes Judodøgn i november 2015 i Judoklubben Mitani. Pigerne og kvinderne savnede sparring og træning med andre af samme køn. Dette så Judo Danmark som et initiativ, der skulle igangsættes med det samme.  

I fredags deltog 19 piger og kvinder i alderen 9 år til 48 år. De repræsenterede følgende klubber: Helsingør Judo og Ju-Jutsu Klub, Judoklubben Mitani og Ramløse Judo og Jiu-Jitsu Klub.

  

 

Da pigerne kom ind i dojoen var det tydeligt at nogle af dem kendte hinanden i forvejen. Der blev smilt, grinet og givet en masse krammere. De piger, som ikke kendte så mange kom til at kende de andre piger med instruktør Birgitte Stamps introduktionslege. Målet med træningen er også at knytte sociale bånd på tværs af klubber således, at pigerne og kvinderne kender flere, når de skal til stævner eller lejre og de dermed fastholdes i sporten.

 

 

 

Birgitte Stamp og Freja Lindberg Mortensen var dagens to kvindelige instruktører. De havde fokus på, at alle fik en sjov og god oplevelse samtidigt med at alle fik noget ud af træningen uanset alder og niveau. Legene blev udført på tværs af alder og niveau. Øvelserne blev udført ligeledes på tværs af alder og niveau, men undervejs blev pigerne og kvinderne opdelt efter deres ønske – f.eks. at gå til den til kamp eller hygge med kamp. Så der var noget for alle J.

 

 

 

Udviklingskonsulenten Karina arbejder på at finde en ny dato og sted for næste fællestræning. Måske skal du med næste gang?

  

 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook