"Vi har det SÅÅÅ skønt"

til .

Sådan lød det fra deltagerne på Kvindernes Judodøgn lørdag den 30. april i Århus Judo Klub. Fredag den 13. maj afholdte pigerne fællestræning i Horsens Judo Klub, hvor de havde en super god og sjov træning.

Vi må konstatere, at pigeinitiativet er kommet for at blive og vil fortsætte i den kommende sæson.

Næste fællestræning - kun for piger og kvinder - afholdes i Hvidovre Judo og Jiu-Jitsu Klub fredag den 24. juni kl. 18.00-19.30. Tilmelding skal ske til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922.

Begge dage var præget af sved, smil og sjov! Pigerne/kvinderne fik god mulighed for at træne med andre end de plejer og samtidig knytte sociale bånd på tværs af klubber. Der skal lyde en stor tak til de to klubber og de kvindelige instruktører, da uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre at pigerne og kvinderne fik den gode oplevelse.

Ønsker I at afholde Kvindernes Judodøgn eller lave et par timers fællestræning i netop din klub, så kontakt udviklingskonsulent Karina (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922).

Læs mere og se billeder fra Kvindernes Judodøgn i Århus og fællestræning i Horsens her

 

 

 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook