Danmarksmesterskaberne 2016

til .

Judo Danmarks stævneudvalg inviterer i samarbejde med Helsingør Judo Klub til Danmarksmesterskaberne 2016 i Helsingør Hallerne lørdag den 5. november 2016!

 

DM 2016 - En festdag for dansk Judo

Judo Danmarks Stævneudvalg har besluttet at afholde et samlet dansk mesterskab for alle aldersgrupper igen i 2016!

Det kommer i år til at foregå lørdag den 5. november 2016 i Helsingør Hallen, hvor vi har fem måtter til vores rådighed, ligesom der vil være et stort opvarmningsområde til rådighed for alle kæmperne i løbet af dagen. Stævnet vil blive afholdt i to tilstødende haller, som er forbundet med en kort gang, således at der er let adgang til begge haller for både kæmpere, trænere og tilskuere.

Det er vores håb, at vi kan samle hele den danske Judobefolkning til en dag i Judoens tegn, hvor vi sammen får fundet de bedste kæmpere i hver enkelt vægtklasse og aldersgruppe, og hvor der bliver rig mulighed for at se en masse flot Judo, når landets bedste kæmpere tørner sammen.

Det vil være muligt at se de danske landsholdskæmpere i aktion i løbet af dagen, og det vil være muligt at møde andre Judointeresserede fra resten af Danmark, så venskaber kan opstå på tværs af landsdelene. 

 

Stævnet vil blive afviklet elektronisk med live-resultater på internettet, så alle både i og uden for hallen kan følge med i, hvad der sker på måtterne. Vi arbejder på også at kunne tilbyde live-streaming fra hallen.

Judo Danmarks Dommerudvalg vil i forbindelse med åbningen af stævnet give en kort introduktion til dommerreglerne og de forskellige tegn, så det bliver muligt for alle på sidelinjen at følge med i kampene på måtten.

Vi glæder os til at se dig til DM 2016 i Helsingør den 5. november!! 

 

Du kan hente invitationen til stævnet her!

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook