Hvorfor tage på 1-2-idrætslederkursus?

til .

Vi har spurgt Emil fra Greve Ju-Jutsu Klub hvad han har fået ud af at være på kurset i forår 2016. Herunder kan du læse hans svar:

Efter jeg har været på 1-2-leder kursus har jeg fået et større indblik i hvad det vil sige at være en forening/klub og givet mig større kendskab til hvordan man driver og vedligeholder sin forening/klub. Som omfatter alt fra bestyrelsen, medlemmer, frivillige med mere.

 Ej forglemme hvilken rolle ”kasket” man har på og hvilken form for kommunikation man afsender.  Ligeledes hvor vigtigt det er at samarbejde på tværs, så man derved løfter i flok.

 Via kurset har jeg fået redskaber til at arbejde ”fra ideer til praksis” som strækker sig over mål, nøglepersoner, salg af ideen, information, tilrettelæggelse og opfølgning etc.  Ved at have været på kurset har det været en øjenåbner og givet har fået nye perspektiveringer.

 Perspektiveringer og redskaber jeg kan bruge i mit sports,- og private liv.  Det er da værd at nævne kurset på ens sports CV – hvem ved om det kan føre til nye ansvarsområder/ nye arbejdsopgaver i sin klub.? Man kan bidrage med sin viden og tillærte redskaber i det kommende arbejde i klubben - så grib chancen.

 

Mange klubber kæmper med at finde frivillige, som har mod på at indgå i opgaverne omkring klubben. Ofte handler det om, at de frivillige ikke er klar over, hvad det kræves af den enkelte at indgå i forenings- eller bestyrelsesarbejdet For bedre at klæde de frivillige på til at varetage opgaverne omkring klubben er en række mindre specialforbund (herunder DJU) gået sammen om at lave en uddannelse, som kan give disse frivillige viden og en række værktøjer, der kan hjælpe dem i gang med at påtage sig et ansvar på udvalgte opgaver. Det kan være indfaldsvinklen på længere sigt til at blive bestyrelsesmedlem, leder eller på anden måde ildsjæl omkring klubben.

Vi afholder kursus i hhv. Lystrup og Brønshøj:

  • 29. oktober kl. 9.00-17.00: Lystrup Idrætcenter, Mødelokalet, Lystrup Centervej 102, 8520 Lystrup
  • 5. november kl. 9.00-17.00: Grøndal Multicenter – Mødelokale 1, Hvidkildevej 64, 2400 KBH NV

Tilmelding via DJUPortalen.

Spørgsmål kan rettes til udviklingskonsulent Karina (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2310 2922)

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook