Projekt ’Aktiv Året Rundt’ – hvem vil være med?

til .

Det er lykkes os (DJU) at komme med i et stort landsdækkende rekrutteringsprojekt, som University Syd er tovholder på. Projektet hedder ”Aktiv Året Rundt” og har til formål at introducere så mange idrætsgrene som muligt til alle landets skolebørn.

Projektet har kørt i 10 år i 12 forskellige sportsgrene og har i sine samlede aktiviteter flere end 400.000 skolebørn fordelt på 89 % af landets skoler med i sine aktiviteter, så derfor er det naturligvis en fantastisk mulighed for os, at Judo og Ju-Jitsu nu også blevet en del af dette projekt.

Vi ønsker at markere den i Internationale dag for sport, udvikling og fred den 6. april 2017 ved at åbne vores klubber og byde skolelever velkomne.

De Judo- og Ju-Jitsu klubber, der tilmelder sig til projektet, forpligter sig blot til at afholde en sjov og inspirerende Judo/Ju-Jitsu-træningsdag i klubben:

Åben Kampsports Dag torsdag 6. april

Håbet er selvfølgelig, at eleverne bliver så vilde med vores sport, at de efterfølgende får lyst til at melde sig ind i klubben.

 Hvad kræver det af jer at være med i projektet?

  • Afholdelse af Åben Kampsports Dag torsdag 6. april - kl. 9.00-10.30 for 0.-3. klasser, 11.00-12.30 for 4.-6. og 12.30-14.00 for 7.-10. klasser.
  • På dagen stille med trænere, der kan tilbyde sjov og spændende Judo/Ju-Jitsu-træning i klubben.
  • For at styrke et evt. fremtidigt samarbejde med de tilmeldte skoler, skal klubben 14 dage før arrangementet fremsende en reminder/info-mail til skolerne vedr. tid, sted, elevernes beklædning mv.

Hvad er University Syd ansvarlige for i forbindelse med projektet?

University Syd står for markedsføringen af arrangementet til de skoler, der ligger i nærheden af de tilmeldte Judo/Ju-Jitsu-klubber. University Syd står desuden for at modtage skolernes tilmeldinger. Tilmeldingslisterne kan vi efterfølgende selv trække fra University Syds hjemmeside. University Syd ligger inde med landets største base af mailadresser til folkeskolelærere – alt ca. 18.000 stk., samt kontaktinfo til alle landets skoler og kommuner.

University Syd råder også over en stor kommunikationsafdeling, som sender lokale pressemeddelelser ud om projektet. Du kan finde mere information på: www.aktivaaretrundt.dk  

Fedt, det lyder spændende... Hvordan tilmelder vi os arrangementet?

I bedes udfylde kontaktoplysningerne herunder og returnere oplysningerne til mig senest onsdag den 11. januar 2017 til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Klubnavn:  
Adresse:  
By:  
Kontaktperson i klubben, navn:  
Kontaktperson i klubben, mailadresse og telefonnummer: 

Jeg har en positiv forventning om, at størstedelen af landets Judo- og Ju-Jitsu-klubber i dette spændende projekt, så vi får Åben Kampsports Dag arrangementer rundt om i hele landet og dermed har en helt fantastisk mulighed for at promovere vores sport på en enkelt dag.

Opsummering

  • Åben Kampsports Dag: Torsdag 6. april 2017
  • Tilmelding til projekt ’Aktiv Året Rundt’ senest onsdag den 11. januar 2017 til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Er der spørgsmål til ovenstående, er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte udviklingskonsulent Karina (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922) for yderligere information.

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook