KLUB-Kompetencer indtog Silkeborg

til .

Der var sommerfugle i maven og spænding at spore blandt deltagerne til lørdagens KLUB-kompetencekursus i Silkeborg. Vigtigt af alt, var der en masse gå-på-mod og villighed til at styrke det fælles mål, at opnå bedre KLUB-Kompetencer. De frivillige havde alle dedikeret deres dag til, at styrke arbejdet med almindelige udfordringer fra klubbers dagligdag gennem emnerne: Kommunikation, Ledelse, Udvikling og Bevidsthed.

 Ved hjælp af såvel teori som praktiske øvelser fik deltagerne fra de seks forskellige forbund redskaber, som kunne anvendes i klubberne. Redskaber både til at styrke klubarbejdet, men i særdeles også til at gøre klubarbejdet lettere.

Om kurset fremhæver deltagerne blandt andet øjenåbnere i form af ledelsesarbejde og kvaliteterne i sparringen med andre forbund. Morten Jonassen fra Lido Dartklub påpeger følgende:

”Det jeg tager mest med hjem herfra, er en reminder om, at vi har ikke kun et sæt hænder og et hoved. Vi skal huske at bruge de kompetencer vi har ude i klubberne. Det er ikke altid godt, at det er de samme, som påtager sig mange opgave fordi det måske er lettest”.

Dette følges op af Heino Nielsen, som sidder i bestyrelsen i Dansk Minigolf Union og klubben Putter Team Odense. Han understreger, at det er vigtigt, man som bestyrelse kommer ud over kanten, og får spurgt medlemmerne om hjælp.

”Nogle gange sidder vi i bestyrelserne med skyklapper på og ser ikke de ressourcer der også er i klubben”.

Desuden ses det som en stor gevinst ved kurset, at man som deltager møder personer fra andre små forbund, som sidder med de samme udfordringer. Man er ikke alene om udfordringerne og kan lære meget af hinanden.

”KLUB-Kompetence kurset kan varmt anbefales til alle både nye, gamle og kommende bestyrelsesmedlemmer, ja alle frivillige!” – Heino, Putter Team Odense

På søndag afholdes endnu et KLUB-Kompetencekursus – denne gang i København. Du kan stadig nå at komme med, da der er enkelte pladser tilbage – dog sidste tilmeldingsfrist i morgen onsdag.

Læs mere om KLUB-kompetencekurset her

Spørgsmål kan rettes til udviklingskonsulent Karina (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2310 2922).

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook