Samarbejde med Folkekirkens Skoletjeneste

til .

Nu har I muligheden for at komme endnu mere ud på skolerne og synliggøre judo. Nu i et samarbejde med Folkekirkens Skoletjeneste.

Et forløb/projekt, hvor klubben kommer ud på skolen én gang i 2 x 45 min time pr. klasse og underviser deres elever på klassetrin 1.-3. i judo. Formålet med projektet er ”Dit og Mit- hvor går grænsen”, dvs. at lære eleverne om grænser og respekt for hinanden.

Herunder en kort beskrivelse om tanken bag:

Meningen med undervisningsprojektet er, at eleverne gennem en række kropslige øvelser med instruktion af professionelle kamsportsinstruktører skal få en erfaring og en bevidsthed om om grænser mellem dit og mit samt mellem dig og mig. Disse erfaringer har eleverne allerede, men at kunne give dem et kropsligt udtryk vurderer vi som relevant i en erkendelse af deres egne grænser.

Der vil være et honorar på cirka 450 kr. pr. klasse (uanset om det er én eller to instruktører) og udbetales som B-indtægt.

Det kommer til at foregår i september måned og i formiddagstimerne, dvs. cirka i tidsrummet kl. 8.00-13.00 (afhængig af skole og instruktør). Der trænes på skolen og med deres madrasser m.v.

Det bliver i første omgang tilbudt skoler i følgende områder:

  • Københavns Kommune
  • Dragør-Tårnby
  • Frederiksberg
  • Helsingør

Da det er et større projekt, er alle klubber velkommen til at byde ind, så vi kan sprede kendskabet til sporten og sportens kvaliteter til flest mulige :)

De forventer, at i de tre første områder vil der være cirka 50 skoler, der er interesseret i projektet (måske flere) og i Helsingør-området tilsvarende 50 skoler. Vi kender først det endelige antal skoler i slutningen af juni måned. 

Er I interesseret i at være med i projektet?

Hvis I er interesseret, så bedes I venligst angive, hvor mange dage I har mulighed for at varetage, således at vi kan vende tilbage til Folkekirkens Skoletjeneste med en indikation om, hvor meget vi kan løfte.

Meld gerne tilbage til udviklingskonsulent Karina senest den 7. majDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922.

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook