Indstilling af "Danmarks bedste holdkammerat"

til .

Frem til 1. december er der mulighed for at indstille en fra klubben til “Danmarks bedste holdkammerat”. DIF og Nordea-fonden uddeler nemlig “Fidusbamsen” til en ung idrætsudøver (mellem 12 og 19 år), der har været en særlig god holdkammerat i det seneste år.

Indstillingen er en mulighed for at bemærke en spiller, der altid er med til at skabe liv og glæde på holdet og/eller i klubben. Det kan være ved at gå forrest til stævner, være humørsprederen under træning og/eller ved at være den, der tager sig godt af nye på holdet m.v., der er med til at løfte og binde ting sammen.

Der er en attraktiv præmie på højkant, for ud over æren er der en sportsrejse til en værdi af 100.000 kroner for “Årets holdkammerat 2017” og dennes hold. Sidste års vinder, cheerleader Signe Vemby fra Århus Tigers, inviterede sit hold på en uforglemmelig træningstur til Barcelona. Der vil også være beløb at vinde for de andre kandidater, der kommer blandt de 10 sidste i udvælgelsen.

Prisen bliver uddelt ved sportsgallaen Sport 2017 den 6. januar 2018.

For at nominere årets bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år, besøger man www.fidusbamsen.dk, uploader et billede af personen og beskriver kort, hvorfor personen fortjener at blive “Årets holdkammerat 2017”.

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook