Info vedr. DM og Hold DM

til .

Stævneudvalget ønsker at få så mange klubber som muligt til at deltage i Danmarksmesterskaberne for hold. Vi vil derfor, forsøgsvist, prøve at afholde Hold DM sammen med individuelt DM.

Individuelt DM er planlagt til afholdelse lørdag den 17. november medens Hold DM kommer til at ligge søndag den 18. november.

For en god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på at, vi med "Hold DM" ikke bare mener senior DM, men også tillige mesterskaber for børn og unge (M/K).

I skrivende stund har vi ikke lagt os fast på en "form" for (hold)mesterskaberne (for børn og unge) og Stævneudvalget vil gerne opfordre alle med meninger om hvorledes et sådant mesterskab kunne afvikles til at komme med deres (konstruktive) bidrag. Vi er således klar over at det er vanskeligere at finde passende steder, hvor vi kan afvikle DM når arrangementet løber over to dage, men DM har jo tidligere været afholdt over flere dage. Man kunne således tænke sig at splitte A hhv B DM op over to dage og lægge den ene af A/B grupperne sammen med Hold DM? Dette ville betyde at kravet til halstørrelse ville være mindre (3-4 arealer er måske nok). Hvorom alting er, så vi vil meget gerne have input fra jer til hvorledes I kunne tænke jer arrangementet kunne forløbe.

Og sidst vil vi gerne (igen) opfordre klubber med mod på at afholde DM til at melde sig på banen.

Kontakt: Thomas Hansen - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook