Information om Danish Open 2018

til .

Så er det endelig blevet tid til det første Danish Open.

Stævnet afholdes i Vejle i DGI-Huset i weekenden den 10. + 11. februar 2018 i et samarbejde mellem Judo Danmark og Vejle Judo Klub under ledelse af Matsumae Cup arrangørgruppen.

DANISH OPEN dækker aldersgrupperne u/15, u/18, u/21 samt naturligvis kvinder og mænd.

Eventen vil have 3 fokusområder, der ud over sporten samtidig fokuserer på et business og et kulturelt aspekt:

SPORT – består naturligvis af Danish Open med et stort internationalt felt, der bl.a. tæller nuværende verdens- og europamestre. Efterfølgende vil der være Camp. Som sports-side-event bliver der arrangeret para-judo-camp, hvor blinde og synsnedsatte kan prøve judo i trygge rammer.

BUSINESS – i et samarbejde mellem Vejle Kommune, Parasport Danmark, DIF Idrættens Innovationslab, Marselisborg Centeret og Teknologi i Praksis bliver der op til og i forbindelse med Danish Open arrangeret en Business konference samt tilhørende udstilling. Der er fri adgang for besøgende fredag den 9. februar 2018, og der bliver lejlighed til at prøve el-hockey, kørestolsbasket samt RaceRunning.

KULTUR – skal ses i de bredest mulige rammer og kommer til at indeholde skolejudo, hvor 500 lokale skolebørn fredag den 9. februar 2018 prøver kampsport af forskellig art, i et samarbejde mellem nogle af Vejles kampsports-klubber. Samtidig vil indgangen til Spektrum, der danner rammen om Danish Open, kunne opleves som en farverig indslusning til stævnet tilføjet en række stande med forskelligt kulturelt indhold.

Læs mere om Danish Open her

Velkommen til Danish Open!

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook