Åben Kampsports Dag

til .

Vi gentager succesen fra sidste år - Åben Kampsports Dag fredag 6. april.

Judo Danmark har i et års tid været med i et større landsdækkende rekrutteringsprojekt, som University Syd er tovholder på. Projektet hedder ”Aktiv Året Rundt” og har til formål at introducere så mange idrætsgrene som muligt til alle landets skolebørn. Projektet har kørt i 11 år i 12 forskellige sportsgrene og har i sine samlede aktiviteter flere end 400.000 skolebørn fordelt på 89 % af landets skoler med i sine aktiviteter. Derfor er det naturligvis en fantastisk mulighed, at judo er en del af dette projekt.

Skal DIN klub være med i år?

Vi har i 2017 afholdt Åbent Hus to gange ifm. dette projekt (6. april og Judoens Dag 2017), hvor 16 klubber har præsenteret vores sport for elever. De fleste tilbagemeldinger har været utrolig positive - fra "god medieomtale" til "etablering af nye skolesamarbejde". Dvs. dette er en god mulighed for at skabe synlighed og dialog med lokale skoler.

Vi ønsker at markere den internationale dag, som er i god tråd med vores sport:
Internationale dag for sport, udvikling og fred den 6. april ved at åbne vores klubber og byde skoleelever velkomne.

De judoklubber, der tilmelder sig til projektet, forpligter sig til at afholde Åben Kampsports Dag fredag 6. april og på dagen stille med trænere til en sjov og inspirerende judotræningsdag i klubben.

Håbet er selvfølgelig, at eleverne bliver så vilde med vores sport, at de efterfølgende får lyst til at melde sig ind i klubben.

Hvad kræver det af jer at være med i projektet?

  • Afholdelse af Åben Kampsports Dag fredag 6. april:

- Kl. 9.00-10.30 for 0.-3. klasser
- Kl. 11.00-12.30 for 4.-6. klasser
- Kl. 12.30-14.00 for 7.-10. klasser

  • På dagen stille med trænere, der kan tilbyde sjov og spændende judotræning i klubben.
  • Cirka 14 dage før arrangementet fremsende en reminder/info-mail til kontaktpersonen på skolen vedr. tid, sted, elevernes beklædning mv.
  • Mulighed for at fortsætte samarbejdet med skolens lærere ved udlevering af Judo i Skolen materiale – men tag en dialog med læreren den 6. april. Materialet fremsendes snarest til de tilmeldte klubber.

Fedt, det lyder spændende... Hvordan tilmelder vi os arrangementet?
I kontakter udviklingskonsulent Karina senest mandag den 5. februar 2018Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Hvad er University Syd ansvarlige for i forbindelse med projektet?

University Syd står for markedsføringen af arrangementet til de skoler, der ligger i nærheden af de tilmeldte Judo/Ju-Jitsu-klubber. University Syd står desuden for at modtage skolernes tilmeldinger. Tilmeldingslisterne kan vi efterfølgende selv trække fra University Syds hjemmeside. University Syd ligger inde med landets største base af mailadresser til folkeskolelærere – alt ca. 18.000 stk., samt kontaktinfo til alle landets skoler og kommuner.

University Syd råder også over en stor kommunikationsafdeling, som sender lokale pressemeddelelser ud om projektet.

Yderligere information

Du kan finde mere information på: www.aktivaaretrundt.dk

Eller kontakt udviklingskonsulent Karina, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. /23102922. 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook