EM Tel Aviv 24-29 April

til .

Judo Danmark har udtaget Lærke Olsen og Emilie Sook til EM i Tel Aviv, Israel - den 24/4-29/4 2018

Lærke Olsen -63
Selvom Lærke stadig er Junior, så har hun formået at vise hun sagtens kan være med til store turneringer og udfordre etablerede senior kæmpere. Lærke har i den forgangne sæson og indtil nu performet utrolig stærkt og med to udvalgte resultater har hun kvalificeret sig til EM. Der arbejdes hårdt på at holde den gode udvikling opadgående resten af sæsonen.
o 3 place Belgium Open A result
o 5 place EO Rome B result

Emilie Sook -70
Emilie er efterhånden godt etableret I -70 og med sin placering på Verdensranglisten som nr. 29, er hun kvalificeret til EM, men har også vist gode resultater der op til nu, som også kvalificerer hende til EM. Emilie har vist en god udvikling og arbejdet med nye tekniske tiltag og justeringer som er lykkedes meget godt at få implementeret.
o 7 place Belgium Open B result
o 5 place EO Rome B result
o WRL: 29

Som forberedelse til EM tager kæmperne med Peter Scharinger til OTC i Antalya og laver de sidste forberedelser inden turen går hjem til Danmark for at forny energien og gøre klar til EM.

"I think both have the possibility to do good at the Europeans and can get a good result for themselves and Judo Danmark" / Peter Scharinger

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook