Dit og Mit - hvor går grænsen?

til .

Som I måske har læst på hjemmesiden/facebook, så har Judo Danmark været en del af et samarbejde med Folkekirkes Skoletjeneste i områderne: Helsingør, København og Århus. Nu er turen kommet til Odense og Sydfyn.

Vi søger derfor interesserede instruktører til projektet.

Formålet med projektet er, at eleverne gennem en række kropslige øvelser fra jer skal få en erfaring og en bevidsthed om grænser mellem dit og mit samt mellem dig og mig. Disse erfaringer har eleverne allerede, men at kunne give dem et kropsligt udtryk vurderer Folkekirkens Skoletjeneste er relevant i en erkendelse af deres egne grænser. Judo passer perfekt ind med at vores respekt for hinandens grænser på måtten og udenfor måtten, at vi hilser på og hilser af efter træning og kamp osv.

Vi kender ikke så meget til omfanget, præcise områder i Odense/Sydfyn, aldersgrupper m.v. endnu, men i første omgang er vi ved at finde ud af om der er interesserede instruktører, som kunne overveje at være med i projektet. Derefter tager vi et opstartsmøde og får forventningsafstemt.

Vær opmærksom på at det vil foregår på skoler og i dagtimerne. Der vil være en mindre aflønning af instruktørerne.

Er du interesseret eller har spørgsmål, så kontakt udviklingskonsulent Karina på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922.

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook