Tag med dine klubkammerater på årets sommerlejr

til .

Judo Danmarks populære sommerlejr på Gerlev Idrætshøjskole kendetegnes ved spændende aktiviteter for alle uanset niveau, samt hygge og vitaminer til hoved og krop. Som noget nyt har du mulighed for at deltage i EJUs seminar Improve Your Club med eksperten Mr. Hiroshi Katanishi (læs mere om seminaret længere nede i denne artikel).

 Vi forventer, at der kommer 150 børn og 100 voksne på sommerlejren. Alle Judo Danmarks bruttolandshold deltager, samt internationale klub- og elitekæmpere fra bl.a. Tyskland, Polen og de nordiske lande.


Børnene træner for sig selv, mens træningen for de voksne er opdelt således, at der er plads til både kampjudo og motionsjudo pa alle niveauer.

Der vil, uanset hvilket niveau du befinder dig på, være udfordringer til netop dig.

Der bruges selvfølgelig meget tid på måtterne, men der vil også være spændende morgensamlinger, studiekredse, foredrag og aftenhygge for de voksne deltagere.

For børnene er der masser af sjov idræt og andre gode aktiviteter, når der ikke er judo pa programmet. En gruppe af højskolens tidligere elever, der alle er idrætsuddannede, tager sig af børnene.

Læs hele invitationen her

Invitation til EJU - seminaret:  Improve Your Club / Forbedr din klub!

I år har du og din klubs trænere den unikke mulighed for at deltage i et seminar, der varetages af den Europæiske Judo Unions ekspert Mr. Hiroshi Katanishi.


Siden juli 2013 har den Europæiske Judo Union (EJU) uddannelseskommission stået for projektet ”Improve Your Club”. EJU mener, at uddannelse og udvikling af judoklubber/-trænere bør prioriteres lige så højt som elitejudo. De lokale judoklubber er udgangspunktet for al judo. Af denne grund vil EJU fremover øge professionalisme og uddannelsen af judotrænere med det formål at motivere unge i alderen 8-12 år. De sidste år har EJU organiseret 41 seminarer med 4.149 deltagere i 15 lande.

Læs mere om EJU seminaret Improve Your Club / Forbedr din klub her

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook