Hjælp os med at blive klogere på medlemsfrafald

til .

Danmarks Idrætsforbund og en række specialforbund, heriblandt Judo Danmark, er i gang med at undersøge tidligere medlemmers motiver samt bevæggrunde for at melde sig ud af den pågældende idræt og klub – i dette tilfælde Judo. Og vi har brug for jeres hjælp til at blive klogere.

Danskernes idræts- og motionsvaner ændrer sig i disse år, og det har betydning for den måde, vi dyrker og organisere idræt på. Hvis idrætsforeninger fortsat skal være danskernes fortrukne sted at dyrke idræt og motion, er der behov for, at vi som forbund og klub udvikler vores idrætstilbud. 

Vi håber derfor, at du som tidligere medlem af en Judoklub vil være behjælpelige med udfylde spørgsmålene i dette spørgeskema. Undersøgelsen er anonym og for personer over 18 år og tager cirka 10-15 minutter at besvare.

Klik her for at besvare spørgeskemaet

Undersøgelsen laver vi blandt andet for at få konkret viden om, hvorfor de enkelte medlemmer vælger at forlade sporten og den enkelte klub.

Undersøgelsen skal bibringe viden om, hvilke konkrete initiativer og idrætstilbud der skal udvikles af forbundet og klubberne med henblik på, at medlemmerne bliver i idrætsklubberne gennem hele livet – herunder hvilke tiltag der skal igangsættes for at tidligere medlemmer måske kan finde vej tilbage til deres idrætsgren.

Spørgsmål kan rettes til udviklingskonsulent Karina, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922. 

 

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook