Søren Studsgaard

til .

Kære Judo-interesserede i Danmark!

Mit navn er Søren Studsgaard. Jeg har dyrket judo i mere end 35 år, og jeg er formand i Århus Judo Klub.

Ved årsmødet i denne weekend blev jeg valgt som formand for Judo Danmark. Det er en post som jeg har sagt ja til at stille op til med stor eftertænksomhed, ydmyghed og forventning.

Jeg bliver formand på et meget spændende tidspunkt i dansk judo's historie. På både eliteplan og på breddeplan er der gang i en masse spændende aktiviteter, som meget gerne skulle gøre judo-sporten stærk i Danmark. Efter ganske mange år uden dansk deltagelse i judo ved OL har vi stor fokus på at blive kvalificeret i 2020 - og samtidig foregår der rigtig mange aktiviteter i hele landet med henblik på at gøre flere børn og unge interesserede i judo-sporten, så vi får vores sport til at vokse. Judosporten kan noget helt særligt, og vi har en pligt til at vise det til resten af landet!

Jeg bliver formand efter Martin Kirkhammer som har været i bestyrelsen i næsten et kvart århundrede, og som har været formand de seneste 14 år. Judo er en mindre sport i Danmark, og frivillige kræfter på klubplan og på landsplan er helt afgørende for, at vi overhovedet kan eksistere. Her har Martin gået forrest med et godt eksempel, og jeg håber at alle i judo-verdenen husker at sætte pris på alle de frivillige kræfter, som sikrer, at vi overhovedet har klubber, stævner og forbund.

Jeg har sagt ja til at blive formand, fordi jeg tror på, at jeg har noget at bidrage med i den videre udvikling af dansk judo. Der er masser af områder, som jeg ikke ved noget om - men jeg har en stor kærlighed til judo, og jeg har en stor erfaring med hvad der virker i praksis. Derfor er jeg fuld af glæde og forventning til at komme i gang med arbejdet. At lære resten af Judo Danmarks bestyrelse at kende - og at bidrage til at udvikle judoen i Danmark. Potentialet er stort - det er alle judo-elskeres opgave at forløse det !

Det er vigtigt for mig at slå fast, at jeg ser mig selv som formand for judoen i hele Danmark. Mit ønske er at være lige så meget formand for den lille purk, som starter på judo i Esbjerg, som jeg er for Emilie og Lærke, som kæmper for at komme med til OL. Lige så meget formand for den lille klub, som træner på den lokale skole, som for Amager Judoskole som har dusinvis af forskellige judohold. Det er en opgave som jeg kun kan løse ved at vi arbejder sammen i dansk judo.

Judo Danmarks bestyrelse er DIN bestyrelse - så hvis du støder på gode ideer, noget du undrer dig over eller noget vi skal vide...så tøv ikke! - giv lyd!

Jeg glæder mig til arbejdet som formand i Judo Danmark!

Venlig hilsen
Søren Studsgaard

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook