Hvorfor skal du gå til judo?

til .

Se videoen og hør hvad andre judoudøvere synes er det fedeste ved at gå til judo her

Judo er mere end blot en kampsport. Judo er en livsform og en skolingsvej, der udvikler dig på alle planer. Judo betyder ‘den milde vej’, og det er et billede på, at eftergivenhed sejrer over styrke. Men tag ikke fejl: Der ligger ingen svaghed gemt i det.

Judo er også for dig
Judo er for alle, og du kan også være med. Det betyder ikke noget, om du er stor og stærk eller lille og tynd, ung eller gammel – det er lysten til at være med, der får tingene til at ske. Og i form, det kommer du jo under træningen.

Find din judoklub
Kom ned i din lokale judoklub og prøv en god, sjov og motiverende træning i judoen tegn. Kom og oplev fællesskabet og den gode træning. Tag meget gerne din ven eller veninde med. Du finder landets judoklubber her

Læs evt. mere om judo her 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte DJUs sekretariatat (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 43262922) eller udviklingskonsulent Karina (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 23102922).

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook