Peter Scharinger fortsætter som landstræner

til .

Under landsholdenes træningslejr i Linz i Østrig har Judo Danmark og landstræner Peter Scharinger indgået aftale om forlængelse af landstrænerens kontrakt, således at den gælder frem til udgangen af 2020. Aftalen er baseret på en fortsættelse af Peters indsats som landstræner, og den er formuleret med en række konkrete fokusområder for landstrænerens arbejde.

Peter Scharinger udtaler:

"Jeg er meget glad for at kontrakten er forlænget. Jeg er blevet taget godt imod i Danmark, og det har været utroligt spændende at være danske landstræner det sidste halvandet års tid.

Jeg er stolt af at vi har skabt gode resultater med Lærke Olsens sølvmedalje ved junior-VM som det flotteste. Samtidig har det været en god oplevelse at indgå i et godt netværk i Danmark, hvor jeg nyder samarbejdet med både kæmpere, trænere og ledere i hele landet.

Jeg glæder mig til fortsat at være en brik i judoens udvikling i Danmark".

Hos Judo Danmark er der glæde over, at der er ro og klarhed over landstrænerposten frem til slutningen af 2020, idet perioden omfatter hele resten af den olympiske kvalifikationsperiode. Formand Søren Studsgaard udtaler:

"Dette er en rigtig god nyhed for alle judo-elskere i Danmark. Jeg er utroligt glad for samarbejdet med Peter Scharinger, og arbejdet med vores allerbedste kæmpere ligger i gode og professionelle hænder. Samtidig bidrager Peter yderst konstruktivt til samarbejdet omkring de næst-bedste og de talenter fra hele landet, som er på vej ind på landsholdsniveau. Dette er et utroligt vigtigt og mere langsigtet arbejde."

Aftalen er trådt i kraft med omgående virkning.

Spørgsmål kan rettes til Søren Studsgaard, formand for Judo Danmark.

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook