Klubnetværksmøder: Hvordan gør andre klubber?

til .

Formålet med netværksmøderne er at igangsætte synergiprojekter på tværs af judoklubberne og afdække ideer til udviklingen af judosporten i Danmark.

 

Emnerne på klubnetværksmøder kan være generelle om judoen i Danmark f.eks. hvordan får vi flere kæmpere til stævner, eller emnerne kan have en mere lokal karakter f.eks. hvordan skaber vi et samarbejde på tværs af de lokale klubber – skal vi arrangere fællestræninger på tværs af lokale klubber, eller hvilke erfaringer har de andre klubber med f.eks. skolesamarbejde.

 

På nuværende tidspunkt er der etableret klubnetværksmøder i hhv. Øst- og Vestdanmark, hvor Judo Danmarks breddechef hidtil har været tovholder. Det er tanken, at klubberne evt. skiftes til at være tovholder på møderne fra gang til gang. I Vestdanmark har Trekantområdet afholdt klubnetværksmøder i et års tid og i øst startede de nye klubnetværksmøder op her i januar 2019. Henrik Hemmingsen fra Amager Judo Skole har indvilget i at være tovholder på Sjællandssiden.

Kom og få gode erfaringer fra de andre klubber
Klubnetværksmøderne er ikke forbeholdt de frivillige foreningskræfter eller judoudøvere. Forældre eller pårørende er også velkomne, hvis de kunne have interesse i at deltage og komme med forslag til forbedringer set fra deres synspunkt.

Breddechefen vil så vidt muligt være til stede til klubnetværksmøderne i Jylland og udviklingskonsulenten på Sjælland, så du har mulighed for at stille spørgsmål til sektionens aktiviteter m.v. Hvis der er opbakning til det, vil der blive holdt et fælles møde på tværs af Jylland/Fyn og Sjælland online eller evt. i forbindelse med DM eller et lignende arrangement, hvor de fleste klubber er repræsenteret.

Læs referatet af klubnetværksmøde afholdt:

  • Amager Judo Skole den 6. januar 2019
  • Horsens Judo Klub 3. februar 2019

Kontaktoplysninger

Judo Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: (+45) 4326 2920
Fax: (+45) 4326 2919
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os på Facebook

Judo Danmark på Facebook