SOMMERLEJR

Judo er for alle, uanset niveau og alder!

Oplev judo, aktiv ferie og højskole i skøn forening og få judo-inspiration til både krop og hoved.

I år bliver tyvende gang judosommerlejren afholdes på Gerlev og i den forbindelse sættes alle sejl til for at skabe endnu en lejr med fantastisk judo, fællesskab, hygge og vitaminer til hoved og krop – for alle niveauer.

Der vil selvfølgelig blive brugt meget tid på måtterne, men der vil også være spændende morgensamlinger, studiekredse med plads til diskussion, foredrag med nye perspektiver på judo og kultur samt hyggelige arrangement om aftenen.

Børnene træner for sig, mens træningen for de voksne er opdelt således, at der er plads til både kampjudo og motionsjudo. Der vil uanset hvilket niveau, du befinder dig på, være udfordringer til netop dig. Der vil også være mulighed for tumlinge-træning for de helt små fra 3-7 år. Børn i denne aldersgruppe kan kun deltage på sommerlejren med en forælder.

For børnene er der masser af sjov idræt og aktiviteter – når der ikke er judo på programmet.

Alle Judo Danmarks bruttolandshold deltager. Vi har en forventning om, at der igen i år kommer internationale kæmpere.

Vi forventer, at der kommer 150 børn og 150 voksne på sommerlejren.

I 1964 var Judo for første gang på det olympiske program. Her 56 år efter vender legene tilbage til Tokyo. Judo-konkurrencen ved de olympiske lege i Tokyo foregå præcis samtidig med lejren. Derfor får lejren et olympisk tema der kommer udtryk i nogle af børnenes aktiviteter og de voksnes morgensamlinger, studiekredse og foredrag.

For tilmelding se mere på https://gerlev.dk/korte-kurser/