TEAM CPH og Judo Danmark

Team Copenhagen & Judo CPH

JudoCPH er et samarbejde mellem de tre københavnske klubber, Brønshøj Judo Club, Judoklubben Mitani og Politiets Judoklub (PI). Samarbejdet har til formål at understøtte eliten og dyrke talentudviklingen på tværs af de tre klubber.

Judo Copenhagen har et stærkt samarbejde med Team Copenhagen, som ud over at være vores største økonomiske bidrager med støtte også er en stærk samarbejdspartner for rådgivning og kursusaktiviteter.

Morgentræningsforløb

Som en del af ovennævnte Team Copenhagen samarbejde, arrangerer Judo Danmark og Judo CPH morgentræninger hver tirsdag og torsdag morgen. Disse morgentræninger fokuserer mest på Falkonergården-studerende, men er åbne for alle, der ønsker at lave elitejudo og er i stand til at deltage. Træningerne bidrager med yderligere teknisk og fysisk træning og har fast engagerede trænere.


Tirsdag 8.00 – 9.00 Brønshøj Judo Klub

Torsdag 8.00 – 9.00 Brønshøj Judo Klub

Regionstræninger

Judo Danmark samarbejder på Sjælland med Judo Copenhagen og har indgået aftale om at JudoCPH er ansvarlig for regionstræningerne for sjællandske judoklubber.

På Sjælland afvikles regionstræningerne i samarbejde med Judo CPH, hvilket giver alle klubberne mulighed for at deltage i træningerne.


  • Tirsdag 18.00 – 20.00 Brønshøj Judo Klub

  • Onsdag 19.00 – 21.00 Brønshøj Judo Klub

  • Fredag 18.00 – 20.00 Brønshøj Judo Klub