SOMMERLEJR

Judo er for alle, uanset niveau og alder!

Oplev judo, aktiv ferie og højskole i skøn forening og få judo-inspiration til både krop og hoved.

I år bliver tyvende gang judosommerlejren afholdes på Gerlev og i den forbindelse sættes alle sejl til for at skabe endnu en lejr med fantastisk judo, fællesskab, hygge og vitaminer til hoved og krop – for alle niveauer.

Der vil selvfølgelig blive brugt meget tid på måtterne, men der vil også være spændende morgensamlinger, studiekredse med plads til diskussion, foredrag med nye perspektiver på judo og kultur samt hyggelige arrangement om aftenen.

Børnene træner for sig, mens træningen for de voksne er opdelt således, at der er plads til både kampjudo og motionsjudo. Der vil uanset hvilket niveau, du befinder dig på, være udfordringer til netop dig. Der vil også være mulighed for tumlinge-træning for de helt små fra 3-7 år. Børn i denne aldersgruppe kan kun deltage på sommerlejren med en forælder.

For børnene er der masser af sjov idræt og aktiviteter – når der ikke er judo på programmet.

Alle Judo Danmarks bruttolandshold deltager. Vi har en forventning om, at der igen i år kommer internationale kæmpere.

Vi forventer, at der kommer 150 børn og 150 voksne på sommerlejren.

I 1964 var Judo for første gang på det olympiske program. Her 56 år efter vender legene tilbage til Tokyo. Judo-konkurrencen ved de olympiske lege i Tokyo foregå præcis samtidig med lejren. Derfor får lejren et olympisk tema der kommer udtryk i nogle af børnenes aktiviteter og de voksnes morgensamlinger, studiekredse og foredrag.

For tilmelding se mere på https://gerlev.dk/korte-kurser/

Judo Danmarks sommerlejr 2020 gennemføres!

Det er vi sikre på! Men vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer tæt, så vi kan afvikle sommerlejren 2020 på en ansvarlig og sikker måde.

Regeringens udmelding om fase 3 i genåbningen af Danmark og ikke mindst de retningslinjer, der gælder for højskoleområdet, er godt nyt for Judo-sommerlejren på Gerlev Idrætshøjskole 2020.

Vi forestiller os i øjeblikket følgende model for sommerlejren. En model der stemmer overens med de gældende retningslinjer for højskolerne:

  • Vi danner træningsgrupper med det til den tid tilladte antal personer, hvor kun gruppens medlemmer indbyrdes må træne sammen med kropskontakt. Der skal opretholdes 1 meters afstand til alle andre. I øjeblikket må 8 personer have kropskontakt når de træner judo sammen på højskolerne og vi forventer at retningslinjerne på dette område lempes og så træningsgrupperne blive større. Træningsgrupperne må gerne modtage undervisning samtidig. Dvs. alle kan træne sammen, men man må kun have kropskontakt med dem man er i træningsgruppe med.

  • Vi vil kun have internationale deltagere fra Norge, Island og Tyskland.

  • Der vil være ekstra rengøring og afspritning på lejren.

  • Får en person Corona-symptomer under kurset, vil sundhedsstyrelsens anbefalinger blive fulgt. Dette indebærer blandt andet isolation fra andre, samt rådføring med en læge.

  • Bliver man syg med Coronavirus, skal man rejse hjem øjeblikkeligt.

  • Enhver fravigelse fra retningslinjerne, vil medføre øjeblikkelig hjemsendelse for egen regning.


Vi har overvejet at reducere deltagerantallet, for bestemte aldersgrupper. Men det synes vi vil være ærgerligt. Vi er i stedet blevet enige om, at alle børn (dvs. alle deltagere under 18 år) er velkomne så længe de har enten deres klubtræner eller deres forældre med som tager ansvaret for dem.

Økonomi: Skulle vi mod forventning være nødt til at aflyse eller afvise nogle deltagere på Judo sommerkurset refunderes 100% af deltagerbetalingen. Det er derfor uden økonomisk risiko at tilmelde sig Judosommerlejren. Vi kan komme i den situation, at der kommer begrænsninger for hvor mange deltagere vi kan være. Derfor er det en god idé, at du tilmelder dig nu – så du er sikker på en plads.


TILMELD DIG HER


I tilfælde af spørgsmål så skriv venligst på martin@gerlev.dk


Bedste judohilsner

Martin Lykkegaard